Press Enter to Search

Neiosdisseny neix a Barcelona l’any 2012. L’empresa està formada per un equip de treball especialitzat en disseny, usabilitat i posicionament web, amb més de 12 anys d’experiència en el desenvolupament i la implantació d’aplicacions webs per a empreses i institucions. Actualment ens hem especialitzat en la creació de webs basades en gestors de continguts (CMS) com WordPress. Les nostres capacitats ens permeten oferir una gran varietat de serveis diferents, des de la creació de la web fins al manteniment de les seves xarxes socials o la gestió del seu domini.

La presència a Internet ha deixat de ser una opció secundària, Neiosdisseny facilita a persones, empreses i institucions la seva presència arreu del món.

Li proporcionem les eines necessàries per poder gestionar el seu portal web o el seu perfil a les xarxes socials, d’una forma ràpida, senzilla i econòmica. El nostre objectiu principal és la satisfacció de tots els nostres clients, mitjançant un compromís de professionalitat i qualitat en el servei. Per aconseguir-ho, oferim una metodologia de treball en la qual, treballant al costat dels nostres clients, analitzem les seves necessitats i els oferim una solució concreta a aquestes, així com una àmplia cobertura posterior.

No ho dubti, comenti’ns les seves idees i nosaltres l’ajudarem a dur-les a terme.

Contacte:

info@neiosdisseny.com